Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie. De informatie wordt verstrekt door Boekhoudprogramma-gratis.nl en terwijl we ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, maken we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking naar de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Alle vertrouwen dat u in deze informatie is daarom strikt op uw eigen risico.

Links naar andere websites

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van Boekhoudprogramma-gratis.nl. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of achter de standpunten binnen hen.

Geen aansprakelijkheid

Wij spannen ons in om nauwkeurige en actuele informatie op deze website op te nemen, maar kan geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig of juist is. Er wordt alles aan gedaan om de website up and running soepel. Echter, Boekhoudprogramma-gratis.nl neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze controle.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief zonder beperking, indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.