Twinfield-online-boekhouden

Twinfield Extra boekhouden

(1)

Online boekhouden met Twinfield

Het Extra boekhouden pakket van Twinfield is goed om het basis boekhouden zelfstandig bij te houden. Je kan hierbij in je eigen omgeving boekhouden maar ook nog slim samenwerken met je accountant. Het is helaas niet mogelijk om vanuit dit pakket facturen en offertes te sturen. Als je dit graag wilt doen in Twinfield moet je een duurder pakket afnemen. Gelukkig kan je alle pakketten gratis uit testen zodat je de juiste keuze kan maken.

AANBIEDER DATUM PRIJS - LINK
Twinfield-logo-2 13 januari 2021 €45.00 - Probeer Gratis

Twinfield Extra Boekhouden

Dit pakket is inclusief 5 administraties / bedrijven waar je de boekhouding voor kan bijhouden. Daarnaast kan je gratis de banken koppelen zoals, ING, Rabobank en de ABN AMRO. Je hebt ook nog 22 standaard rapportages die met 1 druk op de knop op de juiste manier automatisch kan laten maken.

Mark Minnaard

9 jaar ago

Als telecomaanbieder gespecialiseerd in vast-op-mobiel, versturen we maandelijks een groot aantal facturen. Omdat wij van EigenNummer.nl liever bezig zijn met het blij maken van klanten, zochten wij een leverancier die het financiële proces van A-Z voor ons kan automatiseren. Voor ons is die partner Twinfield. Van het automatisch aanmaken en versturen van facturen vanuit ons telefonieplatform, tot het debiteurenbeheer en het verzorgen van incasso’s door het bedrijf Payt. Twinfield maakt het mogelijk al deze processen met elkaar te integreren. Wij van EigenNummer.nl zijn blij met Twinfield!

Review plaatsen

Vergelijkbare boekhoudprogramma’s

(1)

reeleezee Slim Boekhouden

Voor €25.00 van 1 aanbieder

(1)

reeleezee Slim Boekhouden start

Voor €15.00 van 1 aanbieder

(0)

Visma eAccounting Pro

Voor €25.00 van 1 aanbieder

(0)

Exact Basis Boekhouden

Voor €39.00 van 1 aanbieder

(0)

Visma eAccounting Standaard

Voor €16.00 van 1 aanbieder